Leven zonder beperkingen
Home De onderneming Pro SCHMIDT Het product Contact
Klik hier voor de SCHMIDT-website voor particulieren
SchmidtSchmidtSchmidt

Al meer dan 60 jaar kwaliteit

Het succesverhaal van het huidige SCHMIDT begon in 1950 toen Arthur Schmidt een traditionele meubelmakerij startte. In 1975 nam zijn zoon Josef Schmidt het bedrijf over. Hij richtte zich op de productie van kunststof kozijnen, waarbij de nadruk steeds meer kwam te liggen op de vervaardiging van speciale bouwelementen.
Vanaf 1976 legde SCHMIDT zich toe op de productie van hefschuifdeuren. Een belangrijke mijlpaal was de ontwikkeling van een speciaal, eigen profielsysteem in 1990. Dit was een van de vele innovatieve ideeën die ervoor gezorgd hebben dat SCHMIDT nu een van de toonaangevende specialisten voor hefschuifdeuren in Europa is.
In al die jaren zijn we niet alleen trouw gebleven aan onze vestigingsplaats maar ook aan onze principes, namelijk het maken van kwaliteitsproducten waarbij de wensen van onze klanten centraal staan. Dit is mogelijk dankzij het gebruik van de modernste productietechnologieën en testmachines, maar vooral ook door het vakmanschap en de betrokkenheid van ons ervaren personeel.

© Class Automatisering Geleen