Direct naar de inhoud

Functie en ontwerp gecombineerd in formaat

QuinLine® hefschuifdeursystemen zijn de oplossing op maat voor een huis vol licht. 

Hero 1
Hero 2
Hero 3

De marktleider in hefschuifdeuren van kunststof

SCHMIDT houdt zich al meer dan 45 jaar bezig met de ontwikkeling en productie van hefschuifdeuren. Eigentijds ontwerp, maximaal gebruiksgemak, duurzame functionaliteit, geproduceerd in Duitsland en gecertificeerde kwaliteit - de QuinLine® hefschuifdeur biedt oplossingen op maat voor zowel nieuwbouw als renovatie. Het eigen, onafhankelijke SCHMIDT-profielsysteem vormt de basis voor de geavanceerde beveiligingstechnologie, de uitstekende geluids- en warmte-isolatie en zelfs de geschiktheid voor passief huizen. De bijbehorende gedetailleerde expertise en jarenlange ervaring vormen onze basis voor voortdurende verdere ontwikkeling.

Het QuinLine®
systeem

Het QuinLine® 5-kamer-profielsysteem is een onafhankelijk systeem dat alleen wordt gebruikt voor de bouw van de QuinLine® 74 en QuinLine® 84. Technisch verfijnd tot in het kleinste detail, biedt het een brede waaier aan mogelijkheden voor gebruik als balkon- of terrasdeur, of zelfs in een serre. De breedte en diepte van het assortiment is uniek voor kunststof hefschuifdeuren. Alleen al de drempelvarianten variëren van standaarddrempels en renovatiedrempels tot barrièrevrije lage drempels.

Onze producten

QL74 VK 255 3 D Schiebeflugel Festflugel unten Niedrigschwelle aspect ratio 1460 1712 1 1460x1712 c center

Passie voor kunststof hefschuifpuien

Foto 2

Tijden veranderen en zo ook de vereisten in de raamindustrie. SCHMIDT ontwikkelt sinds 1950 oplossingen op maat van raamfabrikanten. Sinds 1976 richt het bedrijf zich op kunststof hefschuifdeuren en zet het regelmatig mijlpalen voor de markt. SCHMIDT staat daarom vooral voor één ding - dicht bij de klant, de raamfabrikant.
Over ons

Foto 1

Heeft u vragen?

We beantwoorden graag al uw vragen over onze producten en diensten. Neem contact met ons op.

Contact