Direct naar de inhoud

Planners & architecten

De QuinLine® hefschuifdeur biedt esthetiek op het hoogste technische niveau.

Planners architecten

Tijdloos en functioneel

U plant en realiseert persoonlijke projecten voor gezinnen of maakt bedrijfsgebouwen met stijl. Bewegingsruimte en licht zijn voor u essentieel. Daarbij mag de individualiteit niet ontbreken, maar ook de techniek moet kloppen.

Schmidt 16280 aspect ratio 1720 1240 1 1720x1240 c center

Met de QuinLine® hefschuifdeur creëert u een verbinding tussen wonen en natuur. Als schuifdeur in de serre of als balkondeur, de hefschuifdeur is op vele manieren te gebruiken. Voor de passende gevel bieden wij high performance folies in talloze kleuren, maar ook aluminium voorzetpanelen met poedercoating. Welk profielsysteem u ook kiest bij de kozijnen, de SCHMIDT hefschuifdeur past zich aan en harmonieert met het ontwerp van de gevel.

Denkt u groot? Geen probleem met ons profielsysteem. Met de QuinLine® 84 maken wij stabiele hefschuifdeuren tot 2,80 m hoogte mogelijk. En wij gieten tot 7 m lengte in één keer. Onze techniek is dankzij de interne knowhow op het hoogste niveau en wordt voortdurend doorontwikkeld. Dat bepaalt ook onze service. Wij helpen u graag met alle technische details die u nodig heeft bij uw werkzaamheden.

Schmidt 16764 1 aspect ratio 940 1080 940x1080 c center

Het QuinLine®
systeem

Ontdek het QuinLine® 5-kamer-profielsysteem, een veelzijdige keuze exclusief ontworpen voor QuinLine® 74 en QuinLine® 84 deuren. Met technische verfijning tot in de kleinste details, biedt dit systeem een breed scala aan mogelijkheden voor uw balkon-, terras- of serredeuren. De diversiteit in breedte en diepte van ons assortiment is uniek voor kunststof hefschuifdeuren. Kies uit een reeks drempelvarianten, waaronder standaard, renovatie of barrièrevrije lage drempels.

Onze producten

QL74 VK 255 3 D Schiebeflugel Festflugel unten Niedrigschwelle aspect ratio 1460 1712 1 1460x1712 c center

Hebt u vragen?

We beantwoorden graag al uw vragen over onze producten en diensten. Neem contact met ons op.

Contact