Direct naar de inhoud

Volledig gecertificeerde veiligheid

Uw huis is effectief beveiligd met de juiste beveiligingstechnologie.

Beveiliging

Uw huis moet op elk moment van de dag een plek van veiligheid en zekerheid zijn

Huis- en woninginbraken behoren tot de meest voorkomende misdrijven. Volgens misdaadstatistieken vinden er in Duitsland elke vier minuten inbraken plaats en niet alleen 's nachts, maar vooral overdag als de bewoners niet thuis zijn. Inbrekers komen vooral graag binnen via terrasdeuren of de zij-ingang. Met de juiste beveiligingstechnologie kunt u het ongenode gasten moeilijk maken, want de meeste inbraakpogingen mislukken als de daders niet binnen de kortst mogelijke tijd succes hebben. Daarom is het de moeite waard om te investeren in inbraak-werende maatregelen.

Intern getest, gecertificeerd door een onafhankelijk instituut

De QuinLine®-hefschuifdeur biedt geen ruimte voor compromissen als het gaat om veiligheid. Van de tweedelige tot de vierdelige versie zijn alle constructietypes van het hefschuifdeursysteem, afhankelijk van de versie, getest van weerstandsklasse RC 1 N tot RC 3 volgens DIN EN 1627 en gecertificeerd door ift Rosenheim - zonder beperkingen qua grootte. De inbraak-werende bescherming voor deuren uit de QuinLine® 84-serie reikt tot 7 meter breed en 2,80 meter hoog. (RC=Resistance class)

Certificaat

Ift

Aanbevolen door de politie

SCHMIDT is een fabrikant van inbraak-werende bouwelementen die wordt aanbevolen en geregistreerd door de recherche (“K-EINBRUCH” initiatief). Meer informatie over de landelijke publiciteitscampagne “K-EINBRUCH” is te vinden op www.k-einbruch.de of bij SCHMIDT (k-einbruch.de).

Keinbruch

Uw persoonlijke beveiligingsbehoeften

Met het QuinLine®-profielsysteem kunt u, afhankelijk van uw beveiligingsvereisten, kiezen uit drie beveiligingspakketten die gemakkelijk voldoen aan alle vereisten volgens weerstandsklasse RC 1 N, RC 2 / RC 2 N en RC 3. De mechanische beveiliging kan indien nodig worden uitgebreid met elektronische veiligheidstechnologie.

Voor hefschuifdeuren op de begane grond raden we bijvoorbeeld het RC 2 /RC 2 N veiligheidspakket aan. De basisbeveiliging voorkomt inbraakpogingen met hefboomgereedschap, zoals schroevendraaiers, enz. en is bestand gedurende een tijdsduur van minstens drie minuten.

Heeft u vragen?

We beantwoorden graag al uw vragen over onze producten en diensten. Neem contact met ons op.

Contact