Direct naar de inhoud

Klant

Wij werken graag samen als partners.

Klant

De QuinLine® hefschuifdeur heeft vele gezichten

De QuinLine hefschuifdeur heeft voor verschillende groepen een verschillende betekenis. Als B2B bedrijf leveren we uitsluitend aan raamfabrikanten. Toch willen we ook architecten en planners en particuliere bouwers op ooghoogte ontmoeten en de unieke voordelen van onze hefschuifdeur uitleggen. Wij nodigen u uit om ons te volgen naar het gebied dat bij u past en meer te weten te komen over waarom SCHMIDT uw directe of indirecte partner is voor uw op maat gemaakte hefschuifdeur.

Raamfabrikanten en installateurs

SCHMIDT is uw partner als het gaat om kunststof hefschuifdeuren op maat. Dit begint met jarenlange ervaring en eindigt niet met ons eigen onafhankelijke profielsysteem.

Raamfabrikanten en installateurs

Willingen schmidt 22067 1 aspect ratio 1460 1000 1460x1000 c center

Planners en architecten

Bent u commerciële projecten aan het plannen of droomt u van een vrijstaand huis? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij laten u zien wat er allemaal mogelijk is met de QuinLine® hefschuifdeur. Op maat gemaakt voor uw project.

Planners en architecten

Willingen schmidt 22067 1 aspect ratio 1460 1000 1460x1000 c center

Particuliere bouwers

Wat is een hefschuifdeur? Welke opties heb ik? Op dit punt laten we je zien welke aspecten voor jou belangrijk kunnen zijn, bijvoorbeeld bij het kiezen van een op maat gemaakte terrasdeur. Of het nu gaat om veiligheidsaspecten, warmte-isolatie of de juiste bescherming voor kinderen - wij vertalen de "Boheemse dorpen" van de techniek als het ware voor je.

Particuliere bouwers

Schmidt 21824 aspect ratio 1460 1000 1 1460x1000 c center

Heeft u vragen?

We beantwoorden graag al uw vragen over onze producten en diensten. Neem contact met ons op.

Contact